Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24213
Title: | Дослідження властивостей рецептурних компонентів, що входять до складу млинців |
Authors: | Дейнеко, О. М. Бондаренко, О. Ю. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Юрченко, С. Л. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Дейнеко О. М., Бондаренко О. Ю. Дослідження властивостей рецептурних компонентів, що входять до складу млинців. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Юрченко С. Л. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 17. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24213 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_17.pdf | 119.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.