Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24213
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЮрченко, С. Л.-
dc.contributor.authorДейнеко, О. М.-
dc.contributor.authorБондаренко, О. Ю.-
dc.date.accessioned2023-02-27T09:19:30Z-
dc.date.available2023-02-27T09:19:30Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДейнеко О. М., Бондаренко О. Ю. Дослідження властивостей рецептурних компонентів, що входять до складу млинців. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Юрченко С. Л. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 17.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24213-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження властивостей рецептурних компонентів, що входять до складу млинцівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_17.pdf119.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.