Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24035
Название: Eco-friendly hotels and several important specialties they should have
Другие названия: Екоготелі та їхні особливості
Авторы: Слюсар, А. А.
Научный руководитель: Колесник, А. О.
Борисова, А. О.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Слюсар А. А. Eco-friendly hotels and several important specialties they should have (Екоготелі та їхні особливості). Наук. кер. А. О. Колесник, А. О. Борисова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 269
Серия/номер: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
Краткий осмотр (реферат): У доповіді йдеться про екоготелі, певні їхні особливості, переваги та недоліки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24035
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk2_08.04.21-269.pdf131.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.