Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23571
Назва: Порівняльний аналіз здатності молока до сижучного згортання
Автори: Машкін, М. І.
Денисенко, С. А.
Токолов, Ю. І.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Машкін М. І., Денисенко С. А., Токолов Ю. І. Порівняльний аналіз здатності молока до сижучного згортання: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 54-55.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23571
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_30.pdf380.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.