Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23571
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМашкін, М. І.-
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.authorТоколов, Ю. І.-
dc.date.accessioned2023-02-22T06:36:43Z-
dc.date.available2023-02-22T06:36:43Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМашкін М. І., Денисенко С. А., Токолов Ю. І. Порівняльний аналіз здатності молока до сижучного згортання: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 54-55.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23571-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleПорівняльний аналіз здатності молока до сижучного згортанняuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_30.pdf380.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.