Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23359
Название: Спосіб визначення термостійкості зразків сої
Авторы: Рябуха, Сергій Станіславович
Кобизєва, Любов Никифорівна
Посилаєва, Оксана Олександрівна
Кириченко, Віктор Васильович
Токар, Ігор Володимирович
Дата публикации: 25-сен-2014
Библиографическое описание: Спосіб визначення термостійкості зразків сої. Патент України на винахід № 93263 МПК A01H 1/04 (2006.01). Рябуха Сергій Станіславович, Кобизєва Любов Никифорівна, Посилаєва Оксана Олександрівна, Кириченко Віктор Васильович, Токар Ігор Володимирович. Заяв. 11.04.2014. Опубл. 25.09.2014. Бюл. № 18 5 с..
Серия/номер: 93263;
Краткий осмотр (реферат): Спосіб визначення термостійкості зразків сої, що включає прогрівання насіння та визначення схожості насіння за відсотком схожості, ступенем депресії довжини та ваги п'ятидобових проростків, який відрізняється тим, що прогрівання насіння зразків сої проводять за температури 60±2 °C з експозицією 40 хвилин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23359
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
93263-uapatents.com.pdf185.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.