Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23359
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рябуха, Сергій Станіславович | - |
dc.contributor.author | Кобизєва, Любов Никифорівна | - |
dc.contributor.author | Посилаєва, Оксана Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Кириченко, Віктор Васильович | - |
dc.contributor.author | Токар, Ігор Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-20T13:16:18Z | - |
dc.date.available | 2023-02-20T13:16:18Z | - |
dc.date.issued | 2014-09-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб визначення термостійкості зразків сої. Патент України на винахід № 93263 МПК A01H 1/04 (2006.01). Рябуха Сергій Станіславович, Кобизєва Любов Никифорівна, Посилаєва Оксана Олександрівна, Кириченко Віктор Васильович, Токар Ігор Володимирович. Заяв. 11.04.2014. Опубл. 25.09.2014. Бюл. № 18 5 с.. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23359 | - |
dc.description.abstract | Спосіб визначення термостійкості зразків сої, що включає прогрівання насіння та визначення схожості насіння за відсотком схожості, ступенем депресії довжини та ваги п'ятидобових проростків, який відрізняється тим, що прогрівання насіння зразків сої проводять за температури 60±2 °C з експозицією 40 хвилин. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 93263; | - |
dc.title | Спосіб визначення термостійкості зразків сої | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
93263-uapatents.com.pdf | 185.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.