Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23359
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРябуха, Сергій Станіславович-
dc.contributor.authorКобизєва, Любов Никифорівна-
dc.contributor.authorПосилаєва, Оксана Олександрівна-
dc.contributor.authorКириченко, Віктор Васильович-
dc.contributor.authorТокар, Ігор Володимирович-
dc.date.accessioned2023-02-20T13:16:18Z-
dc.date.available2023-02-20T13:16:18Z-
dc.date.issued2014-09-25-
dc.identifier.citationСпосіб визначення термостійкості зразків сої. Патент України на винахід № 93263 МПК A01H 1/04 (2006.01). Рябуха Сергій Станіславович, Кобизєва Любов Никифорівна, Посилаєва Оксана Олександрівна, Кириченко Віктор Васильович, Токар Ігор Володимирович. Заяв. 11.04.2014. Опубл. 25.09.2014. Бюл. № 18 5 с..uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23359-
dc.description.abstractСпосіб визначення термостійкості зразків сої, що включає прогрівання насіння та визначення схожості насіння за відсотком схожості, ступенем депресії довжини та ваги п'ятидобових проростків, який відрізняється тим, що прогрівання насіння зразків сої проводять за температури 60±2 °C з експозицією 40 хвилин.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries93263;-
dc.titleСпосіб визначення термостійкості зразків соїuk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
93263-uapatents.com.pdf185.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.