Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22589
Назва: Новітні продукти для харчування у санаторних та лікувально-профілактичних закладах
Автори: Рижкова, С. О.
Науковий керівник : Євлаш, В. В.
Аксьонова, О. Ф.
Товма, Л. Ф.
Штриголь, С. Ю.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Рижкова С. О. Новітні продукти для харчування у санаторних та лікувально-профілактичних закладах. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. : В.В. Євлаш, О.Ф. Аксьонова, Л.Ф. Товма, С. Ю. Штриголь ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 10-12.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22589
Розташовується у зібраннях:Традиції та інновації харчування туристів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_10.10.19-10-12.pdf289.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.