Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22589
Назва: | Новітні продукти для харчування у санаторних та лікувально-профілактичних закладах |
Автори: | Рижкова, С. О. |
Науковий керівник : | Євлаш, В. В. Аксьонова, О. Ф. Товма, Л. Ф. Штриголь, С. Ю. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Рижкова С. О. Новітні продукти для харчування у санаторних та лікувально-профілактичних закладах. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. : В.В. Євлаш, О.Ф. Аксьонова, Л.Ф. Товма, С. Ю. Штриголь ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 10-12. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22589 |
Розташовується у зібраннях: | Традиції та інновації харчування туристів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-10-12.pdf | 289.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.