Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22589
Название: | Новітні продукти для харчування у санаторних та лікувально-профілактичних закладах |
Авторы: | Рижкова, С. О. |
Научный руководитель: | Євлаш, В. В. Аксьонова, О. Ф. Товма, Л. Ф. Штриголь, С. Ю. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Рижкова С. О. Новітні продукти для харчування у санаторних та лікувально-профілактичних закладах. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. : В.В. Євлаш, О.Ф. Аксьонова, Л.Ф. Товма, С. Ю. Штриголь ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 10-12. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22589 |
Располагается в коллекциях: | Традиції та інновації харчування туристів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-10-12.pdf | 289.2 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.