Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22589
Title: Новітні продукти для харчування у санаторних та лікувально-профілактичних закладах
Authors: Рижкова, С. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Аксьонова, О. Ф.
Товма, Л. Ф.
Штриголь, С. Ю.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Рижкова С. О. Новітні продукти для харчування у санаторних та лікувально-профілактичних закладах. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. : В.В. Євлаш, О.Ф. Аксьонова, Л.Ф. Товма, С. Ю. Штриголь ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 10-12.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22589
Appears in Collections:Традиції та інновації харчування туристів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_10.10.19-10-12.pdf289.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.