Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22386
Назва: | Шляхи відродження кулінарної спадщини українського народу |
Автори: | Яцун, Л.М. Батаєва, К.В. |
Ключові слова: | кулінарна спадщина;український народ;відродження;culinary heritage;ukrainian people;renaissance;кулинарное наследие;украинский народ;возрождение |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Яцун Л. М., Батаєва К. В. Шляхи відродження кулінарної спадщини українського народу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 681-687. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто особливості діяльності ресторанів та ресторанів швидкого
харчування міста Харкова з метою виявлення місця української кухні серед
інших кухонь світу. The features of activity of restaurants and restaurants of rapid service are considered Kharkov with the purpose of location the Ukrainian kitchen among other kitchens of the world. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22386 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_97.pdf | 178.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.