Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22386
Название: Шляхи відродження кулінарної спадщини українського народу
Авторы: Яцун, Л.М.
Батаєва, К.В.
Ключевые слова: кулінарна спадщина;український народ;відродження;culinary heritage;ukrainian people;renaissance;кулинарное наследие;украинский народ;возрождение
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Яцун Л. М., Батаєва К. В. Шляхи відродження кулінарної спадщини українського народу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 681-687.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто особливості діяльності ресторанів та ресторанів швидкого харчування міста Харкова з метою виявлення місця української кухні серед інших кухонь світу.
The features of activity of restaurants and restaurants of rapid service are considered Kharkov with the purpose of location the Ukrainian kitchen among other kitchens of the world.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22386
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2010_1_97.pdf178.78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.