Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22261
Назва: Парові безглютенові вироби (теорія і практика)
Автори: Шаніна, о. М.
Мінченко, С. М.
Гавриш, Т. В.
Дугіна, К. В.
Ключові слова: паровой хліб;тістоприготування;білково-протеїназний комплекс;фракційний склад білків;рецептура;високобілкові інгредієнти
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків:КП «Міська друкарня»
Бібліографічний опис: Шаніна О. М.,Мінченко С. М., Гавриш Т. В. Дугіна К. В. Парові безглютенові вироби (теорія і практика): монографія. Харків:КП «Міська друкарня», 2022. 96 c.
Короткий огляд (реферат): В монографії розглядаються теоретичні і практині аспекти по обгрунтуванню технології парового безглютенового хліба на основі безглютенової борошняної сировини із підпищеним вмістом білка та зниженим глікемічним індексом. Наведено сучасні тенденції в технології безглютенових хлібопекарських виробів та отримані нові закономірності утворення структури безглютенового парового хліба.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22261
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Parovi bezhlyutenovi vyroby_22.pdf2.71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.