Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22261
Назва: | Парові безглютенові вироби (теорія і практика) |
Автори: | Шаніна, о. М. Мінченко, С. М. Гавриш, Т. В. Дугіна, К. В. |
Ключові слова: | паровой хліб;тістоприготування;білково-протеїназний комплекс;фракційний склад білків;рецептура;високобілкові інгредієнти |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків:КП «Міська друкарня» |
Бібліографічний опис: | Шаніна О. М.,Мінченко С. М., Гавриш Т. В. Дугіна К. В. Парові безглютенові вироби (теорія і практика): монографія. Харків:КП «Міська друкарня», 2022. 96 c. |
Короткий огляд (реферат): | В монографії розглядаються теоретичні і практині аспекти по обгрунтуванню технології парового безглютенового хліба на основі безглютенової борошняної сировини із підпищеним вмістом білка та зниженим глікемічним індексом. Наведено сучасні тенденції в технології безглютенових хлібопекарських виробів та отримані нові закономірності утворення структури безглютенового парового хліба. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22261 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Parovi bezhlyutenovi vyroby_22.pdf | 2.71 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.