Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22261
Название: | Парові безглютенові вироби (теорія і практика) |
Авторы: | Шаніна, о. М. Мінченко, С. М. Гавриш, Т. В. Дугіна, К. В. |
Ключевые слова: | паровой хліб;тістоприготування;білково-протеїназний комплекс;фракційний склад білків;рецептура;високобілкові інгредієнти |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків:КП «Міська друкарня» |
Библиографическое описание: | Шаніна О. М.,Мінченко С. М., Гавриш Т. В. Дугіна К. В. Парові безглютенові вироби (теорія і практика): монографія. Харків:КП «Міська друкарня», 2022. 96 c. |
Краткий осмотр (реферат): | В монографії розглядаються теоретичні і практині аспекти по обгрунтуванню технології парового безглютенового хліба на основі безглютенової борошняної сировини із підпищеним вмістом білка та зниженим глікемічним індексом. Наведено сучасні тенденції в технології безглютенових хлібопекарських виробів та отримані нові закономірності утворення структури безглютенового парового хліба. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22261 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Parovi bezhlyutenovi vyroby_22.pdf | 2.71 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.