Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22261
Title: | Парові безглютенові вироби (теорія і практика) |
Authors: | Шаніна, о. М. Мінченко, С. М. Гавриш, Т. В. Дугіна, К. В. |
Keywords: | паровой хліб;тістоприготування;білково-протеїназний комплекс;фракційний склад білків;рецептура;високобілкові інгредієнти |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків:КП «Міська друкарня» |
Citation: | Шаніна О. М.,Мінченко С. М., Гавриш Т. В. Дугіна К. В. Парові безглютенові вироби (теорія і практика): монографія. Харків:КП «Міська друкарня», 2022. 96 c. |
Abstract: | В монографії розглядаються теоретичні і практині аспекти по обгрунтуванню технології парового безглютенового хліба на основі безглютенової борошняної сировини із підпищеним вмістом білка та зниженим глікемічним індексом. Наведено сучасні тенденції в технології безглютенових хлібопекарських виробів та отримані нові закономірності утворення структури безглютенового парового хліба. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22261 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Parovi bezhlyutenovi vyroby_22.pdf | 2.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.