Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21891
Title: Розробка напрямів оптимізації процесів подрібнення харчової сировини в ресторанному господарстві
Authors: Дуб, В. В.
Лебединець, І. В.
Косецька, Я. Е.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дуб В. В., Лебединець І. В., Косецька Я. Е. Розробка напрямів оптимізації процесів подрібнення харчової сировини в ресторанному господарстві. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 203-204.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21891
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_203-204.pdf974.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.