Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21891
Title: | Розробка напрямів оптимізації процесів подрібнення харчової сировини в ресторанному господарстві |
Authors: | Дуб, В. В. Лебединець, І. В. Косецька, Я. Е. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дуб В. В., Лебединець І. В., Косецька Я. Е. Розробка напрямів оптимізації процесів подрібнення харчової сировини в ресторанному господарстві. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 203-204. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21891 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_203-204.pdf | 974.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.