Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21891
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДуб, В. В.-
dc.contributor.authorЛебединець, І. В.-
dc.contributor.authorКосецька, Я. Е.-
dc.date.accessioned2023-02-05T14:09:15Z-
dc.date.available2023-02-05T14:09:15Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДуб В. В., Лебединець І. В., Косецька Я. Е. Розробка напрямів оптимізації процесів подрібнення харчової сировини в ресторанному господарстві. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 203-204.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21891-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleРозробка напрямів оптимізації процесів подрібнення харчової сировини в ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_203-204.pdf974.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.