Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21578
Название: Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого
Авторы: Лісовська, Тетяна Олегівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Ключевые слова: переробка зернової сировини;виробництво бісквітних напівфабрикатів;борошно кукурудзяне екструдоване;технологія борошняних кондитерських виробів
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Лісовська Т. О., Чорна Н. В. Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: монографія. Харків: ХДУХТ, 2020. 126 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії узагальнено результати досліджень щодо теоретичного та практичного обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, яка ґрунтується на використанні продуктів переробки зернової сировини екструзійної обробки. Обґрунтовано раціональний вміст основних рецептурних компонентів і технологічні параметри виробництва бісквітних напівфабрикатів з використанням борошна кукурудзяного екструдованого, у т.ч. напівфабрикату «Безглютенового». Розроблено рекомендації щодо їх використання в технології борошняних кондитерських та кулінарних виробів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21578
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MON_tekhnolohiya byskvyt_20.pdf2.34 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.