Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21578
Название: | Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого |
Авторы: | Лісовська, Тетяна Олегівна Чорна, Ніна Вікторівна |
Ключевые слова: | переробка зернової сировини;виробництво бісквітних напівфабрикатів;борошно кукурудзяне екструдоване;технологія борошняних кондитерських виробів |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Лісовська Т. О., Чорна Н. В. Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: монографія. Харків: ХДУХТ, 2020. 126 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії узагальнено результати досліджень щодо теоретичного та практичного обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, яка ґрунтується на використанні продуктів переробки зернової сировини екструзійної обробки. Обґрунтовано раціональний вміст основних рецептурних компонентів і технологічні параметри виробництва бісквітних напівфабрикатів з використанням борошна кукурудзяного екструдованого, у т.ч. напівфабрикату «Безглютенового». Розроблено рекомендації щодо їх використання в технології борошняних кондитерських та кулінарних виробів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21578 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MON_tekhnolohiya byskvyt_20.pdf | 2.34 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.