Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21578
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛісовська, Тетяна Олегівна-
dc.contributor.authorЧорна, Ніна Вікторівна-
dc.date.accessioned2023-02-01T19:21:52Z-
dc.date.available2023-02-01T19:21:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЛісовська Т. О., Чорна Н. В. Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: монографія. Харків: ХДУХТ, 2020. 126 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21578-
dc.description.abstractУ монографії узагальнено результати досліджень щодо теоретичного та практичного обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, яка ґрунтується на використанні продуктів переробки зернової сировини екструзійної обробки. Обґрунтовано раціональний вміст основних рецептурних компонентів і технологічні параметри виробництва бісквітних напівфабрикатів з використанням борошна кукурудзяного екструдованого, у т.ч. напівфабрикату «Безглютенового». Розроблено рекомендації щодо їх використання в технології борошняних кондитерських та кулінарних виробів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectпереробка зернової сировиниuk_UA
dc.subjectвиробництво бісквітних напівфабрикатівuk_UA
dc.subjectборошно кукурудзяне екструдованеuk_UA
dc.subjectтехнологія борошняних кондитерських виробівuk_UA
dc.titleТехнологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованогоuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MON_tekhnolohiya byskvyt_20.pdf2.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.