Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21578
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лісовська, Тетяна Олегівна | - |
dc.contributor.author | Чорна, Ніна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-01T19:21:52Z | - |
dc.date.available | 2023-02-01T19:21:52Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Лісовська Т. О., Чорна Н. В. Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: монографія. Харків: ХДУХТ, 2020. 126 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21578 | - |
dc.description.abstract | У монографії узагальнено результати досліджень щодо теоретичного та практичного обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, яка ґрунтується на використанні продуктів переробки зернової сировини екструзійної обробки. Обґрунтовано раціональний вміст основних рецептурних компонентів і технологічні параметри виробництва бісквітних напівфабрикатів з використанням борошна кукурудзяного екструдованого, у т.ч. напівфабрикату «Безглютенового». Розроблено рекомендації щодо їх використання в технології борошняних кондитерських та кулінарних виробів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | переробка зернової сировини | uk_UA |
dc.subject | виробництво бісквітних напівфабрикатів | uk_UA |
dc.subject | борошно кукурудзяне екструдоване | uk_UA |
dc.subject | технологія борошняних кондитерських виробів | uk_UA |
dc.title | Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MON_tekhnolohiya byskvyt_20.pdf | 2.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.