Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21578
Title: Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого
Authors: Лісовська, Тетяна Олегівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Keywords: переробка зернової сировини;виробництво бісквітних напівфабрикатів;борошно кукурудзяне екструдоване;технологія борошняних кондитерських виробів
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лісовська Т. О., Чорна Н. В. Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: монографія. Харків: ХДУХТ, 2020. 126 с.
Abstract: У монографії узагальнено результати досліджень щодо теоретичного та практичного обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, яка ґрунтується на використанні продуктів переробки зернової сировини екструзійної обробки. Обґрунтовано раціональний вміст основних рецептурних компонентів і технологічні параметри виробництва бісквітних напівфабрикатів з використанням борошна кукурудзяного екструдованого, у т.ч. напівфабрикату «Безглютенового». Розроблено рекомендації щодо їх використання в технології борошняних кондитерських та кулінарних виробів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21578
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MON_tekhnolohiya byskvyt_20.pdf2.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.