Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21578
Title: | Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого |
Authors: | Лісовська, Тетяна Олегівна Чорна, Ніна Вікторівна |
Keywords: | переробка зернової сировини;виробництво бісквітних напівфабрикатів;борошно кукурудзяне екструдоване;технологія борошняних кондитерських виробів |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Лісовська Т. О., Чорна Н. В. Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: монографія. Харків: ХДУХТ, 2020. 126 с. |
Abstract: | У монографії узагальнено результати досліджень щодо теоретичного та практичного обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, яка ґрунтується на використанні продуктів переробки зернової сировини екструзійної обробки. Обґрунтовано раціональний вміст основних рецептурних компонентів і технологічні параметри виробництва бісквітних напівфабрикатів з використанням борошна кукурудзяного екструдованого, у т.ч. напівфабрикату «Безглютенового». Розроблено рекомендації щодо їх використання в технології борошняних кондитерських та кулінарних виробів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21578 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MON_tekhnolohiya byskvyt_20.pdf | 2.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.