Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21564
Название: | Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини |
Авторы: | Плотнікова, Раїса Валеріївна Гринченко, Наталія Геннадіївна Пивоваров, Павло Петрович Гринченко, Ольга Олексіївна |
Ключевые слова: | технологія десертної продукції;молоко;полідисперсні системи;плодово-ягідна сировина |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Пивоваров П. П., Гринченко О. О. Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини : монографія. Харків. : ХДУХТ, 2015. 111 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії наведено теоретичне узагальнення й нове вирішення проблеми створення напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи, яке полягає в обґрунтуванні параметрів регулювання складу сольової системи молока знежиреного комплексоутворювачем альгінатом натрію з наступним обґрунтуванням технології одержання молока знежиреного з високими термота кислотостійкістю. З огляду на встановлені наукові принципи розроблено технологію напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи, визначено основні показники якості та безпечності нової продукції. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21564 |
ISBN: | 978-066-405-402-4 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Plotnikova.pdf | 3.47 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.