Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21564
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПлотнікова, Раїса Валеріївна-
dc.contributor.authorГринченко, Наталія Геннадіївна-
dc.contributor.authorПивоваров, Павло Петрович-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.date.accessioned2023-02-01T18:52:00Z-
dc.date.available2023-02-01T18:52:00Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПлотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Пивоваров П. П., Гринченко О. О. Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини : монографія. Харків. : ХДУХТ, 2015. 111 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-066-405-402-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21564-
dc.description.abstractУ монографії наведено теоретичне узагальнення й нове вирішення проблеми створення напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи, яке полягає в обґрунтуванні параметрів регулювання складу сольової системи молока знежиреного комплексоутворювачем альгінатом натрію з наступним обґрунтуванням технології одержання молока знежиреного з високими термота кислотостійкістю. З огляду на встановлені наукові принципи розроблено технологію напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи, визначено основні показники якості та безпечності нової продукції.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectтехнологія десертної продукціїuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectполідисперсні системиuk_UA
dc.subjectплодово-ягідна сировинаuk_UA
dc.titleНауковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировиниuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_Plotnikova.pdf3.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.