Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2152
Название: Удосконалення процесу переробки дикорослої рослинної сировини з використанням ультразвуку
Авторы: Червоний, В. М.
Золотухіна, І. В.
Хапатько, І. С.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Червоний В. М., Золотухіна І. В., Хапатько І. С. Удосконалення процесу переробки дикорослої рослинної сировини з використанням ультразвуку. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 69-70 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2152
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-69-70.pdf403.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.