Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2152
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorЗолотухіна, І. В.-
dc.contributor.authorХапатько, І. С.-
dc.date.accessioned2022-06-29T20:51:18Z-
dc.date.available2022-06-29T20:51:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЧервоний В. М., Золотухіна І. В., Хапатько І. С. Удосконалення процесу переробки дикорослої рослинної сировини з використанням ультразвуку. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 69-70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2152-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення процесу переробки дикорослої рослинної сировини з використанням ультразвукуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-69-70.pdf403.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.