Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2152
Title: | Удосконалення процесу переробки дикорослої рослинної сировини з використанням ультразвуку |
Authors: | Червоний, В. М. Золотухіна, І. В. Хапатько, І. С. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Червоний В. М., Золотухіна І. В., Хапатько І. С. Удосконалення процесу переробки дикорослої рослинної сировини з використанням ультразвуку. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 69-70 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2152 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-69-70.pdf | 403.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.