Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2147
Название: Тенденції розвитку автоматизації технологічних процесів у м’ясопереробній промисловості
Авторы: Шевченко, А. О.
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Шевченко А. О., Бабанов І. Г., Бабанова О. І. Тенденції розвитку автоматизації технологічних процесів у м’ясопереробній промисловості. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 58-59 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2147
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-58-59.pdf287.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.