Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2147
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorБабанов, І. Г.-
dc.contributor.authorБабанова, О. І.-
dc.date.accessioned2022-06-29T20:22:30Z-
dc.date.available2022-06-29T20:22:30Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationШевченко А. О., Бабанов І. Г., Бабанова О. І. Тенденції розвитку автоматизації технологічних процесів у м’ясопереробній промисловості. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 58-59 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2147-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТенденції розвитку автоматизації технологічних процесів у м’ясопереробній промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-58-59.pdf287.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.