Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21158
Название: | Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкції |
Авторы: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Котюк, Т. В. Погарський, О. С. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Котюк Т. В., Погарський О. С. Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 103-104. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21158 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_103-104.pdf | 964.47 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.