Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20720
Название: Відносний метод визначення структурно-механічних властивостей зерна щодо придатності для плющення
Авторы: Фоміна, І. М.
Близнюк, А. О.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Фоміна І. М., Близнюк А. О. Відносний метод визначення структурно-механічних властивостей зерна щодо придатності для плющення. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 172-174.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20720
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-172-174.pdf499.95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.