Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20720
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФоміна, І. М.-
dc.contributor.authorБлизнюк, А. О.-
dc.date.accessioned2023-01-23T14:07:54Z-
dc.date.available2023-01-23T14:07:54Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationФоміна І. М., Близнюк А. О. Відносний метод визначення структурно-механічних властивостей зерна щодо придатності для плющення. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 172-174.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20720-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВідносний метод визначення структурно-механічних властивостей зерна щодо придатності для плющенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-172-174.pdf499.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.