Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20557
Назва: Виробництво та реалізація м'якого морозива - вигідний бізнес в галузі харчових виробництв
Автори: Семенюк, Д. П.
Степанов, О. В.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Семенюк Д. П., Степанов О. В. Виробництво та реалізація м'якого морозива - вигідний бізнес в галузі харчових виробництв. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 113-116.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20557
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-113-116.pdf330.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.