Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20557
Название: Виробництво та реалізація м'якого морозива - вигідний бізнес в галузі харчових виробництв
Авторы: Семенюк, Д. П.
Степанов, О. В.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Семенюк Д. П., Степанов О. В. Виробництво та реалізація м'якого морозива - вигідний бізнес в галузі харчових виробництв. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 113-116.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20557
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-113-116.pdf330.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.