Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20532
Назва: Підвищення якості вихідного продукту (фаршу) в процесі подрібнення, шляхом впливу на сировину зовнішніх механічних зусиль
Автори: Бабанова, О. І.
Бабанов, І. Г.
Шевченко, А. О.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Бабанова О. І., Бабанов І. Г., Шевченко А. О. Підвищення якості вихідного продукту (фаршу) в процесі подрібнення, шляхом впливу на сировину зовнішніх механічних зусиль. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 70-73.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20532
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-70-73.pdf290.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.