Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20532
Название: Підвищення якості вихідного продукту (фаршу) в процесі подрібнення, шляхом впливу на сировину зовнішніх механічних зусиль
Авторы: Бабанова, О. І.
Бабанов, І. Г.
Шевченко, А. О.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Бабанова О. І., Бабанов І. Г., Шевченко А. О. Підвищення якості вихідного продукту (фаршу) в процесі подрібнення, шляхом впливу на сировину зовнішніх механічних зусиль. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 70-73.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20532
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-70-73.pdf290.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.