Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19940
Назва: | Проектування підприємств з основами САПР. Частина 2 |
Автори: | Артамонова, Майя Володимирівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Степанькова, Галина В'ячеславівна |
Ключові слова: | лабораторні роботи;проектування підприємств громадського харчування;методичні вказівки;технологічні розрахунки |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Артамонова М. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Степанькова Г. В. Проектування підприємств з основами САПР. Частина 2: методичні вказівки до викон. лаб. роб. для студ. напр. підгот. 6.051701"Харчові технології та інженерія"спец. "Технології хліба, кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 106 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дисципліни "Проектування підприємств з основами САПР" полягає у вивченні студентами основ і загальних вимог до реконструкції існуючих і проектуванню нових хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств, а також визначення можливості вдосконалення цих процесів шляхом використання нових інтерактивних методів проектування. Методичні вказівки поділені на чотири розділи за типами підприємств галузі. У кожному розділі студенти проводять технологічні розрахунки, які необхідні для виконання проектних робіт під час реконструкції підприємств галузі. Перший розділ "Проектування хлібопекарських підприємств" поєднує три практичні роботи, пов'язані між собою. Другий розділ "Проектування підприємств з основами САПР" містить дві роботи. В третьому і четвертому розділах розташовано по одній практичній роботі. Завдання на виконання робіт у кожному розділі студенти отримують на перший практичній роботі розділу. Практичні роботи містять великий обсяг матеріалу, тому передбачають їх часткове виконання під час аудиторних занять та самостійне закінчення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19940 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
proektuvannya_pidpryyemstv_CH2_MV_2016.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.