Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19940
Название: | Проектування підприємств з основами САПР. Частина 2 |
Авторы: | Артамонова, Майя Володимирівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Степанькова, Галина В'ячеславівна |
Ключевые слова: | лабораторні роботи;проектування підприємств громадського харчування;методичні вказівки;технологічні розрахунки |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Артамонова М. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Степанькова Г. В. Проектування підприємств з основами САПР. Частина 2: методичні вказівки до викон. лаб. роб. для студ. напр. підгот. 6.051701"Харчові технології та інженерія"спец. "Технології хліба, кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 106 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Мета дисципліни "Проектування підприємств з основами САПР" полягає у вивченні студентами основ і загальних вимог до реконструкції існуючих і проектуванню нових хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств, а також визначення можливості вдосконалення цих процесів шляхом використання нових інтерактивних методів проектування. Методичні вказівки поділені на чотири розділи за типами підприємств галузі. У кожному розділі студенти проводять технологічні розрахунки, які необхідні для виконання проектних робіт під час реконструкції підприємств галузі. Перший розділ "Проектування хлібопекарських підприємств" поєднує три практичні роботи, пов'язані між собою. Другий розділ "Проектування підприємств з основами САПР" містить дві роботи. В третьому і четвертому розділах розташовано по одній практичній роботі. Завдання на виконання робіт у кожному розділі студенти отримують на перший практичній роботі розділу. Практичні роботи містять великий обсяг матеріалу, тому передбачають їх часткове виконання під час аудиторних занять та самостійне закінчення. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19940 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
proektuvannya_pidpryyemstv_CH2_MV_2016.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.