Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19927
Название: | Вступ до фаху |
Авторы: | Янчева, Марина Олександрівна Скуріхіна, Людмила Андріївна Гринченко, Наталія Геннадіївна |
Ключевые слова: | харчова технологія;технологія зберігання;консервування;переробка м’яса;харчова інженерія |
Дата публикации: | 2006 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Янчева М. О., Скуріхіна Л. А., Гринченко Н. Г. Вступ до фаху: методичні вказівки до практичних занять для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2006. 24 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою вивчення дисципліни “Вступ до фаху” є ознайомлення студентів з майбутнєю спеціальністю та з організацією навчально-виховного процесу у вищих навчальних закладах України. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19927 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
vstup_do_fakhu_MV_2006.pdf | 182.22 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.