Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19927
Название: Вступ до фаху
Авторы: Янчева, Марина Олександрівна
Скуріхіна, Людмила Андріївна
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Ключевые слова: харчова технологія;технологія зберігання;консервування;переробка м’яса;харчова інженерія
Дата публикации: 2006
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Янчева М. О., Скуріхіна Л. А., Гринченко Н. Г. Вступ до фаху: методичні вказівки до практичних занять для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2006. 24 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою вивчення дисципліни “Вступ до фаху” є ознайомлення студентів з майбутнєю спеціальністю та з організацією навчально-виховного процесу у вищих навчальних закладах України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19927
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vstup_do_fakhu_MV_2006.pdf182.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.