Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19927
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorСкуріхіна, Людмила Андріївна-
dc.contributor.authorГринченко, Наталія Геннадіївна-
dc.date.accessioned2023-01-09T11:24:52Z-
dc.date.available2023-01-09T11:24:52Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Скуріхіна Л. А., Гринченко Н. Г. Вступ до фаху: методичні вказівки до практичних занять для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2006. 24 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19927-
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни “Вступ до фаху” є ознайомлення студентів з майбутнєю спеціальністю та з організацією навчально-виховного процесу у вищих навчальних закладах України.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчова технологіяuk_UA
dc.subjectтехнологія зберіганняuk_UA
dc.subjectконсервуванняuk_UA
dc.subjectпереробка м’ясаuk_UA
dc.subjectхарчова інженеріяuk_UA
dc.titleВступ до фахуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vstup_do_fakhu_MV_2006.pdf182.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.