Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19927
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Скуріхіна, Людмила Андріївна | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Наталія Геннадіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-09T11:24:52Z | - |
dc.date.available | 2023-01-09T11:24:52Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.citation | Янчева М. О., Скуріхіна Л. А., Гринченко Н. Г. Вступ до фаху: методичні вказівки до практичних занять для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2006. 24 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19927 | - |
dc.description.abstract | Метою вивчення дисципліни “Вступ до фаху” є ознайомлення студентів з майбутнєю спеціальністю та з організацією навчально-виховного процесу у вищих навчальних закладах України. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчова технологія | uk_UA |
dc.subject | технологія зберігання | uk_UA |
dc.subject | консервування | uk_UA |
dc.subject | переробка м’яса | uk_UA |
dc.subject | харчова інженерія | uk_UA |
dc.title | Вступ до фаху | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vstup_do_fakhu_MV_2006.pdf | 182.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.