Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19431
Назва: | Анализ использования нетрадиционного сырья при производстве цукатов |
Автори: | Атаханов, Ш. Н. Тошпулатов, Б. С. ўғли Сотиболдиева, Д. Отаханов, Ш. Ш. ўғли Буранова, Д. С. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Атаханов Ш. Н., Тошпулатов Б. С. ўғли, Сотиболдиева Д., Отаханов Ш. Ш. ўғли, Буранова Д. С. Анализ использования нетрадиционного сырья при производстве цукатов. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 141-142. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19431 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-141-142.pdf | 141.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.