Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19224
Назва: | Застосування енергії ультразвуку при переробці сільськогосподарської продукції |
Інші назви: | Use energy of ultrasound in processing of agricultural products Применение энергии ультразвука при переработке сельскохозяйственной продукции |
Автори: | Борохов, І. В. Рудов, Д. Ю. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Борохов І. В., Рудов Д. Ю. Застосування енергії ультразвуку при переробці сільськогосподарської продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 165 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2015. С.118-120. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 165. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто перспективи використання ультразвуку в галузях переробки продукції сільського господарства,
проаналізовано можливість розрахунків конструктивних параметрів п’єзокерамічних перетворювачів. The prospects of the use of ultra-sound in industries processing agricultural products, analyzed the possibility of calculating the design parameters piezoceramic transducers. Рассмотрено перспективы использования ультразвука в отраслях переработки продукции сельского хозяйства, проанализировано возможность расчетов конструктивных параметров пьезокерамических преобразователей. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19224 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
48_165_2015.pdf | 871.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.