Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19224
Назва: Застосування енергії ультразвуку при переробці сільськогосподарської продукції
Інші назви: Use energy of ultrasound in processing of agricultural products
Применение энергии ультразвука при переработке сельскохозяйственной продукции
Автори: Борохов, І. В.
Рудов, Д. Ю.
Дата публікації: 2015
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Борохов І. В., Рудов Д. Ю. Застосування енергії ультразвуку при переробці сільськогосподарської продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 165 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2015. С.118-120.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 165.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто перспективи використання ультразвуку в галузях переробки продукції сільського господарства, проаналізовано можливість розрахунків конструктивних параметрів п’єзокерамічних перетворювачів.
The prospects of the use of ultra-sound in industries processing agricultural products, analyzed the possibility of calculating the design parameters piezoceramic transducers.
Рассмотрено перспективы использования ультразвука в отраслях переработки продукции сельского хозяйства, проанализировано возможность расчетов конструктивных параметров пьезокерамических преобразователей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19224
Розташовується у зібраннях:Випуск 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48_165_2015.pdf871.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.