Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19224
Название: | Застосування енергії ультразвуку при переробці сільськогосподарської продукції |
Другие названия: | Use energy of ultrasound in processing of agricultural products Применение энергии ультразвука при переработке сельскохозяйственной продукции |
Авторы: | Борохов, І. В. Рудов, Д. Ю. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Борохов І. В., Рудов Д. Ю. Застосування енергії ультразвуку при переробці сільськогосподарської продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 165 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2015. С.118-120. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 165. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто перспективи використання ультразвуку в галузях переробки продукції сільського господарства,
проаналізовано можливість розрахунків конструктивних параметрів п’єзокерамічних перетворювачів. The prospects of the use of ultra-sound in industries processing agricultural products, analyzed the possibility of calculating the design parameters piezoceramic transducers. Рассмотрено перспективы использования ультразвука в отраслях переработки продукции сельского хозяйства, проанализировано возможность расчетов конструктивных параметров пьезокерамических преобразователей. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19224 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
48_165_2015.pdf | 871.87 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.