Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18768
Назва: | Підготовка менеджерів для сфер торгівлі та ресторанного бізнесу з урахуванням глобальних викликів |
Автори: | Ткачова, С. С. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Ткачова С. С. Підготовка менеджерів для сфер торгівлі та ресторанного бізнесу з урахуванням глобальних викликів. Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання: матеріали Всеукраїнського науково-практичного вебінару для науково-педагогічних працівників (м. Харків, 22 листопада 2022 року); Харків : ХОГО «Науковий центр дидактики менеджмент-освіти», 2022. С. 122-125. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18768 |
Розташовується у зібраннях: | Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
viebinar_22-11_2022-122-125.pdf | 163.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.