Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18768
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткачова, С. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-19T22:13:58Z | - |
dc.date.available | 2022-12-19T22:13:58Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Ткачова С. С. Підготовка менеджерів для сфер торгівлі та ресторанного бізнесу з урахуванням глобальних викликів. Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання: матеріали Всеукраїнського науково-практичного вебінару для науково-педагогічних працівників (м. Харків, 22 листопада 2022 року); Харків : ХОГО «Науковий центр дидактики менеджмент-освіти», 2022. С. 122-125. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18768 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Підготовка менеджерів для сфер торгівлі та ресторанного бізнесу з урахуванням глобальних викликів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
viebinar_22-11_2022-122-125.pdf | 163.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.