Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. : [219] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 219
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021-04-08Дослідження процесу різання субпродуктів як технологічної ланки їх обробкиГорєлков, Д. В.; Мироненко, В. С.
2021-04-08Електроконтактне нагрівання в процесах і апаратах харчової промисловостіЧеревко, О. І.; Шевченко, А. О.; Михайлов, Б. В.; Олій, І. О.
2021-04-08Зберігання ягідВерхоланцева, В. О.; Мехтієва, С. М.
2021-04-08Виробництво безалкогольних напоївТарасенко, В. Г.; Мехтієва, С. М.
2021-04-08Сучасні тенденції розвитку тістомісильного обладнанняДмитревський, Д. В.; Лібіченко, Д. В.
2021-04-08Удосконалення пастеризатора молокаМихайлов, В. М.; Загорулько, А. М.; Загорулько, О. Є.; Кумонок, І. С.; Гаркуша, М. І.; Пеліванова, В. Д.; Бордукова, П. С.; Тімофеєва, К. А.
2021-04-08Підвищення ефективності скребкового теплообмінникаЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Лаврук, В. В.; Кумонок, І. С.; Гаркуша, М. І.; Бордукова, П. С.; Тімофеєва, К. А.
2021-04-08Якість диспергування в струминно-щілинСамойчук, К. О.; Ковальов, О. О.; Кузьмін, К. С.
2021-04-08Просіювач для очищення борошна від сторонніх домішокПаляничка, Н. О.; Колєснік, О. П.
2021-04-08Проблема організації підготовки аніматорів для підприємств готельного господарства в УкраїніЧервоний, В. М.; Ковтун, К. С.
2021-04-08Апаратурне оформлення процесу уварювання плодоовочевого пюреМаяк, О. А.; Нечипоренко, І. В.; Кльовін, О. І.; Михайлова, А. В.
2021-04-08Апаратурне оформлення процесу сушіння овочевих вичавківМаяк, А. О.; Нечипоренко, І. В.; Кльовін, О. І.; Михайлова, А. В.
2021-04-08Використання Variocooking Center у закладах ресторанного господарстваГорєлков, Д. В.; Калембет, В. А.
2021-04-08Удосконалення рецептури м’ясо-овочевих котлет з додаванням сушених овочевих наповнювачівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.; Завгородній, Д. М.; Шульков, О. Д.
2021-04-08Спосіб виробництва сушеного часникуЛяшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.; Мирошник, К. В.; Завгородній, Д. М.; Шульков, О. Д.
2021-04-08Спосіб виробництва сушених грибівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.; Григоренко, А. О.; Завгородній, Д. М.; Шульков, О. Д.
2021-04-08Застосування мембранних технологій під час виробництва соківДмитревський, Д. В.; Енімо, А.; Кайданський, О. М.
2021-04-08Модернізація лінії з виробництва м’ясного паштету та його пакування в ковбасну оболонкуЧервоний, В. М.; Гуменюк, Т. С.
2021-04-08Удосконалення процесів сушіння томатів сорту ЧерріСтоянова, О. В.; Гуляєва, О. С.
2021-04-08Напрями безвідходних технологій переробки молочної сировиниДейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 219