Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 219
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2021-04-08 | Дослідження процесу різання субпродуктів як технологічної ланки їх обробки | Горєлков, Д. В.; Мироненко, В. С. |
2021-04-08 | Електроконтактне нагрівання в процесах і апаратах харчової промисловості | Черевко, О. І.; Шевченко, А. О.; Михайлов, Б. В.; Олій, І. О. |
2021-04-08 | Зберігання ягід | Верхоланцева, В. О.; Мехтієва, С. М. |
2021-04-08 | Виробництво безалкогольних напоїв | Тарасенко, В. Г.; Мехтієва, С. М. |
2021-04-08 | Сучасні тенденції розвитку тістомісильного обладнання | Дмитревський, Д. В.; Лібіченко, Д. В. |
2021-04-08 | Удосконалення пастеризатора молока | Михайлов, В. М.; Загорулько, А. М.; Загорулько, О. Є.; Кумонок, І. С.; Гаркуша, М. І.; Пеліванова, В. Д.; Бордукова, П. С.; Тімофеєва, К. А. |
2021-04-08 | Підвищення ефективності скребкового теплообмінника | Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Лаврук, В. В.; Кумонок, І. С.; Гаркуша, М. І.; Бордукова, П. С.; Тімофеєва, К. А. |
2021-04-08 | Якість диспергування в струминно-щілин | Самойчук, К. О.; Ковальов, О. О.; Кузьмін, К. С. |
2021-04-08 | Просіювач для очищення борошна від сторонніх домішок | Паляничка, Н. О.; Колєснік, О. П. |
2021-04-08 | Проблема організації підготовки аніматорів для підприємств готельного господарства в Україні | Червоний, В. М.; Ковтун, К. С. |
2021-04-08 | Апаратурне оформлення процесу уварювання плодоовочевого пюре | Маяк, О. А.; Нечипоренко, І. В.; Кльовін, О. І.; Михайлова, А. В. |
2021-04-08 | Апаратурне оформлення процесу сушіння овочевих вичавків | Маяк, А. О.; Нечипоренко, І. В.; Кльовін, О. І.; Михайлова, А. В. |
2021-04-08 | Використання Variocooking Center у закладах ресторанного господарства | Горєлков, Д. В.; Калембет, В. А. |
2021-04-08 | Удосконалення рецептури м’ясо-овочевих котлет з додаванням сушених овочевих наповнювачів | Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.; Завгородній, Д. М.; Шульков, О. Д. |
2021-04-08 | Спосіб виробництва сушеного часнику | Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.; Мирошник, К. В.; Завгородній, Д. М.; Шульков, О. Д. |
2021-04-08 | Спосіб виробництва сушених грибів | Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.; Григоренко, А. О.; Завгородній, Д. М.; Шульков, О. Д. |
2021-04-08 | Застосування мембранних технологій під час виробництва соків | Дмитревський, Д. В.; Енімо, А.; Кайданський, О. М. |
2021-04-08 | Модернізація лінії з виробництва м’ясного паштету та його пакування в ковбасну оболонку | Червоний, В. М.; Гуменюк, Т. С. |
2021-04-08 | Удосконалення процесів сушіння томатів сорту Черрі | Стоянова, О. В.; Гуляєва, О. С. |
2021-04-08 | Напрями безвідходних технологій переробки молочної сировини | Дейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 219