Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. : [219] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 219
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021-04-08Підвищення ефективності холодильних установок із регенеративним теплообмінником скидної теплотиПотапов, В. О.; Вагін, Є. Г.
2021-04-08Порівняльний аналіз алгоритмів побудови опуклої 2D-оболонкиСофронова, М. С.; Борисенко, Д. В.
2021-04-08Підвищення енергоефективності холодильного обладнання з системою моніторингу і керування ADAP-KOOL.Потапов, В. О.; Бакуменко, І. К.
2021-04-08Енергоефективні холодильні системиПетренко, О. В.; Баженов, Д. Д.
2021-04-08Підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництвПогожих, М. І.; Чеканов, М. А.; Баваб, Х. Ю.
2021-04-08Транспортна задача в електроенергетиціСофронова, М. С.; Алескєров, Б. Р.
2021-04-08Порівняння машин для розмелювання кавиДмитревський, Д. В.; Яцинович, А. М.
2021-04-08Обґрунтування конструкції машини для заокруглення заготовок тістаПаляничка, Н. О.; Юрченко, С. О.
2021-04-08Процес приготування напівфабрикатів із січеного м’ясаВерхоланцева, В. О.; Шестопалов, О. М.
2021-04-08Основні фактори, що впливають на подрібнення м’яса і м’ясних продуктівКюрчев, С. В.; Шестопалов, О. М.
2021-04-08Плівковий охолоджувач напоївТарасенко, В. Г.; Шестак, А. О.
2021-04-08Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвильЧервоний, В. М.; Хапатько, І. С.
2021-04-08Застосування сучасних гомогенізаторів Pacojet у закладах ресторанного господарстваДмитревський, Д. В.; Ткачова, А. С.
2021-04-08Сучасні методи управління персоналом на підприємствіДанько, Н. І.; Тарасова, М. В.
2021-04-08Сучасні види фризерівДмитревський, Д. В.; Сурей, К. І.
2021-04-08Наслідки кризи Covid-19 на готельно-ресторанний бізнес на прикладі ФранціїЧервоний, В. М.; Старусєва, А. Д.
2021-04-08Технологія Sous Vide у закладах ресторанного господарстваДмитревський, Д. В.; Саранча, І. О.
2021-04-08Види холодильного обладнанняКюрчев, С. В.; Рабчук, О. А.
2021-04-08Розробка м’ясних напівфабрикатів та кулінарних виробів на основі субпродуктівГорєлков, Д. В.; Остахов, М. П.
2021-04-08Визначення показників інтенсивності мікрохвильовоі обробкиПрасол, С. В.; Орлова, Т. В.; Прасол, С. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 219