Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 219
Issue Date | Title | Author(s) |
2021-04-08 | Підвищення ефективності холодильних установок із регенеративним теплообмінником скидної теплоти | Потапов, В. О.; Вагін, Є. Г. |
2021-04-08 | Порівняльний аналіз алгоритмів побудови опуклої 2D-оболонки | Софронова, М. С.; Борисенко, Д. В. |
2021-04-08 | Підвищення енергоефективності холодильного обладнання з системою моніторингу і керування ADAP-KOOL. | Потапов, В. О.; Бакуменко, І. К. |
2021-04-08 | Енергоефективні холодильні системи | Петренко, О. В.; Баженов, Д. Д. |
2021-04-08 | Підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв | Погожих, М. І.; Чеканов, М. А.; Баваб, Х. Ю. |
2021-04-08 | Транспортна задача в електроенергетиці | Софронова, М. С.; Алескєров, Б. Р. |
2021-04-08 | Порівняння машин для розмелювання кави | Дмитревський, Д. В.; Яцинович, А. М. |
2021-04-08 | Обґрунтування конструкції машини для заокруглення заготовок тіста | Паляничка, Н. О.; Юрченко, С. О. |
2021-04-08 | Процес приготування напівфабрикатів із січеного м’яса | Верхоланцева, В. О.; Шестопалов, О. М. |
2021-04-08 | Основні фактори, що впливають на подрібнення м’яса і м’ясних продуктів | Кюрчев, С. В.; Шестопалов, О. М. |
2021-04-08 | Плівковий охолоджувач напоїв | Тарасенко, В. Г.; Шестак, А. О. |
2021-04-08 | Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль | Червоний, В. М.; Хапатько, І. С. |
2021-04-08 | Застосування сучасних гомогенізаторів Pacojet у закладах ресторанного господарства | Дмитревський, Д. В.; Ткачова, А. С. |
2021-04-08 | Сучасні методи управління персоналом на підприємстві | Данько, Н. І.; Тарасова, М. В. |
2021-04-08 | Сучасні види фризерів | Дмитревський, Д. В.; Сурей, К. І. |
2021-04-08 | Наслідки кризи Covid-19 на готельно-ресторанний бізнес на прикладі Франції | Червоний, В. М.; Старусєва, А. Д. |
2021-04-08 | Технологія Sous Vide у закладах ресторанного господарства | Дмитревський, Д. В.; Саранча, І. О. |
2021-04-08 | Види холодильного обладнання | Кюрчев, С. В.; Рабчук, О. А. |
2021-04-08 | Розробка м’ясних напівфабрикатів та кулінарних виробів на основі субпродуктів | Горєлков, Д. В.; Остахов, М. П. |
2021-04-08 | Визначення показників інтенсивності мікрохвильовоі обробки | Прасол, С. В.; Орлова, Т. В.; Прасол, С. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 219