Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. : [219] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 219
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Підвищення ефективності холодильних установок із регенеративним теплообмінником скидної теплотиПотапов, В. О.; Вагін, Є. Г.
2021-04-08Порівняльний аналіз алгоритмів побудови опуклої 2D-оболонкиСофронова, М. С.; Борисенко, Д. В.
2021-04-08Підвищення енергоефективності холодильного обладнання з системою моніторингу і керування ADAP-KOOL.Потапов, В. О.; Бакуменко, І. К.
2021-04-08Енергоефективні холодильні системиПетренко, О. В.; Баженов, Д. Д.
2021-04-08Підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництвПогожих, М. І.; Чеканов, М. А.; Баваб, Х. Ю.
2021-04-08Транспортна задача в електроенергетиціСофронова, М. С.; Алескєров, Б. Р.
2021-04-08Порівняння машин для розмелювання кавиДмитревський, Д. В.; Яцинович, А. М.
2021-04-08Обґрунтування конструкції машини для заокруглення заготовок тістаПаляничка, Н. О.; Юрченко, С. О.
2021-04-08Процес приготування напівфабрикатів із січеного м’ясаВерхоланцева, В. О.; Шестопалов, О. М.
2021-04-08Основні фактори, що впливають на подрібнення м’яса і м’ясних продуктівКюрчев, С. В.; Шестопалов, О. М.
2021-04-08Плівковий охолоджувач напоївТарасенко, В. Г.; Шестак, А. О.
2021-04-08Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвильЧервоний, В. М.; Хапатько, І. С.
2021-04-08Застосування сучасних гомогенізаторів Pacojet у закладах ресторанного господарстваДмитревський, Д. В.; Ткачова, А. С.
2021-04-08Сучасні методи управління персоналом на підприємствіДанько, Н. І.; Тарасова, М. В.
2021-04-08Сучасні види фризерівДмитревський, Д. В.; Сурей, К. І.
2021-04-08Наслідки кризи Covid-19 на готельно-ресторанний бізнес на прикладі ФранціїЧервоний, В. М.; Старусєва, А. Д.
2021-04-08Технологія Sous Vide у закладах ресторанного господарстваДмитревський, Д. В.; Саранча, І. О.
2021-04-08Види холодильного обладнанняКюрчев, С. В.; Рабчук, О. А.
2021-04-08Розробка м’ясних напівфабрикатів та кулінарних виробів на основі субпродуктівГорєлков, Д. В.; Остахов, М. П.
2021-04-08Визначення показників інтенсивності мікрохвильовоі обробкиПрасол, С. В.; Орлова, Т. В.; Прасол, С. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 219