Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. : [219] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 61 по 80 из 219
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021-04-08Застосування інноваційних функцій пароконвектоматів у ресторанному господарствіДейниченко, Г. В.; Гладкова, О. С.
2021-04-08Розробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушаркиЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Ібаєв, Е. Б.; Чуприна, Є. Р.; Гаркуша, М. І.; Пеліванова, В. Д.; Загорулько, В. М.; Бордукова, П. С.; Тімофеєва, К. А.
2021-04-08Удосконалення вакуум-випарного апарата зі збільшеною поверхнею теплообмінуЗагорулько, А. М.; Постаджиєв, О. І.; Гаркуша, М. І.; Бордукова, П. С.; Кумонок, І. С.; Тімофеєва, К. А.
2021-04-08Використання комбінованих способів термічної обробки харчових продуктівДмитревський, Д. В.; Вишняков, М. Ю.; Мороз, І. А.
2021-04-08Актуальність дослідження процесів виробництва соняшникових пектинівГузенко, В. В.; Василенко, М. О.
2021-04-08Вплив технології переробки винограду на стабілізацію білих столових винМамай, О. І.; Боярчукова, Ю. О.
2021-04-08Сучасні тенденції розвитку слайсерівГорєлков, Д. В.; Борисенко, В. В.
2021-04-08Управління інтелектуальною власністю в різних країнах світуЗолотухіна, І. В.; Білогривенко, К. Р.
2021-04-08Контрабанда зброї, вибухових пристроїв та методи їх виявленняЗолотухіна, І. В.; Бердова, О. В.
2021-04-08Аналіз вимог до якості іграшок для дітейЛісніченко, О. О.; Чаплигіна, А. О.
2021-04-08Особливості системи управління якістю та безпечністю, яка функціонує на підприємстві ТОВ «ЯКОБЗ ДАУ ЕГБЕРТС УКРАЇНА»Сподар, К. В.; Сіденко, В. С.
2021-04-08Товарознавча оцінка якості кави розчинноїКарбівнича, Т. В.; Світченко, А. О.
2021-04-08Сучасний стан і перспективи розвитку українського ринку яєць та яєчних продуктівОдарченко, Д. М.; Панов, В. Є.
2021-04-08Товарознавча оцінка якості ряжанки вітчизняних виробниківКарбівнича, Т. В.; Онацька, А. С.
2021-04-08Підвищення харчової цінності житньо-пшеничного хліба за рахунок використанням шроту насіння льонуСоколова, Є. Б.; Мельник, Д. С.
2021-04-08Динаміка нещасних випадків на підприємствах УкраїниМихайлик, В. І.; Коломоєць, А. А.
2021-04-08Визначення якісної фальсифікації кисломолочного сируКарбівнича, Т. В.; Коломоєць, А. А.
2021-04-08Організація роботи складу в мережі гіпермаркетів FOZZYОдарченко, Д. М.; Андріюк, Е. І.; Коган, Я. М.
2021-04-08Елементи розвитку збутового потенціалу молокопереробних підприємствОдарченко, Д. М.; Зіма, Д. С.
2021-04-08Роль комплексу комунікацій у системі управління збутом підприємстваЛісніченко, О. О.; Заяц, А. В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 61 по 80 из 219