Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : [417] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 417
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Зміна хімічного складу кукурудзи цукрової в процесі зберіганняКолтунов, В. А.; Коваль, А. В.
2015Вплив механічної обробки овочів на збереження бар під час виробництва консервівГасай, Є. Л.; Василець, К. К.; Кідік, М. І.
2015Косметологічний ефект загального повітряного кріотренажераВолошин, П. В.; Інютина, Я. А.
2015Застосування діаграми парето як інструменту управління виробництвомПавлоцька, Л. Ф.; Гасай, Є. Л.; Ільїна, Д. Д.
2015Система екологічної безпеки в УкраїніОдарченко, Д. М.; Сергієнко, А. О.; Запорожець, Н. Г.
2015Переваги впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у роботу підприємствОдарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Дирдова, А. Є.
2015Сучасні технології виробництва рибних консервівДітріх, І. В.; Григорова, Н. А.
2015Біологічна та харчова цінність кефіру, збагаченого зародками пшениціГасай, Є. Л.; Карпенко, З. П.; Гончарова, Ю. М.
2015Основні вимоги законодавства ЄС до безпеки та якості товарівКарбівнича, Т. В.; Ватула, Т. С.
2015Застосування повітряних кріотренажерів у фітнес-програмахВолошин, П. В.; Бондаренко, А. І.
2015Соціальний ефект від розроблення та впровадження продуктів для ентерального харчуванняАнтюшко, Д. П.
2015Характеристика сучасних специфічних засобів ураженняМихайлик, В. І.; Антоненко, Д. С.
2015Система управління якістю під час виробництва мармеладних виробівСоколова, Є. Б.; Андрущенко, В. С.
2015Генномодифіковані харчові продуктиКарбівнича, Т. В.; Албатова, Я. Ю.
2015Система управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності та шляхи вдосконалення процесу управління якістю продукції підприємстваОдарченко, М. С.; Піддубний, В. В.; Абабова, А. Г.
2015Вологоутримуючі властивості м’ясного фаршу з добавкою білково-мінеральноюГоловко, М. П.; Полупан, В. В.; Яновська, М. М.
2015Вивчення поведінки термопластів під час нагріванняАкмен, В. О.; Яновська, М. М.
2015Асортимент та якість гумових контрацептивівПенкіна, Н. М.; Хоролець, А. В.
2015Товарознавча характеристика керамічних виробів, що реалізуються на ринку міста ХарковаСорокіна, С. В.; Тутевич, В. В.
2015Якість шампунів як необхідна складова вдалого просування на ринкуАкмен, В. О.; Юрченко, М. А.; Тукаленко, Л. К.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 417