Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 417
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Зміна хімічного складу кукурудзи цукрової в процесі зберігання | Колтунов, В. А.; Коваль, А. В. |
2015 | Вплив механічної обробки овочів на збереження бар під час виробництва консервів | Гасай, Є. Л.; Василець, К. К.; Кідік, М. І. |
2015 | Косметологічний ефект загального повітряного кріотренажера | Волошин, П. В.; Інютина, Я. А. |
2015 | Застосування діаграми парето як інструменту управління виробництвом | Павлоцька, Л. Ф.; Гасай, Є. Л.; Ільїна, Д. Д. |
2015 | Система екологічної безпеки в Україні | Одарченко, Д. М.; Сергієнко, А. О.; Запорожець, Н. Г. |
2015 | Переваги впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у роботу підприємств | Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Дирдова, А. Є. |
2015 | Сучасні технології виробництва рибних консервів | Дітріх, І. В.; Григорова, Н. А. |
2015 | Біологічна та харчова цінність кефіру, збагаченого зародками пшениці | Гасай, Є. Л.; Карпенко, З. П.; Гончарова, Ю. М. |
2015 | Основні вимоги законодавства ЄС до безпеки та якості товарів | Карбівнича, Т. В.; Ватула, Т. С. |
2015 | Застосування повітряних кріотренажерів у фітнес-програмах | Волошин, П. В.; Бондаренко, А. І. |
2015 | Соціальний ефект від розроблення та впровадження продуктів для ентерального харчування | Антюшко, Д. П. |
2015 | Характеристика сучасних специфічних засобів ураження | Михайлик, В. І.; Антоненко, Д. С. |
2015 | Система управління якістю під час виробництва мармеладних виробів | Соколова, Є. Б.; Андрущенко, В. С. |
2015 | Генномодифіковані харчові продукти | Карбівнича, Т. В.; Албатова, Я. Ю. |
2015 | Система управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності та шляхи вдосконалення процесу управління якістю продукції підприємства | Одарченко, М. С.; Піддубний, В. В.; Абабова, А. Г. |
2015 | Вологоутримуючі властивості м’ясного фаршу з добавкою білково-мінеральною | Головко, М. П.; Полупан, В. В.; Яновська, М. М. |
2015 | Вивчення поведінки термопластів під час нагрівання | Акмен, В. О.; Яновська, М. М. |
2015 | Асортимент та якість гумових контрацептивів | Пенкіна, Н. М.; Хоролець, А. В. |
2015 | Товарознавча характеристика керамічних виробів, що реалізуються на ринку міста Харкова | Сорокіна, С. В.; Тутевич, В. В. |
2015 | Якість шампунів як необхідна складова вдалого просування на ринку | Акмен, В. О.; Юрченко, М. А.; Тукаленко, Л. К. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 417