Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32802
Title: | Соціальний ефект від розроблення та впровадження продуктів для ентерального харчування |
Authors: | Антюшко, Д. П. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Антюшко Д. П. Соціальний ефект від розроблення та впровадження продуктів для ентерального харчування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 293. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32802 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_293.pdf | 124.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.