Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : [465] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 465
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Формування поля траєкторії вібраційних технологічних машинАнтропова, Л. М.; Давиденко, В. В.
2011Розробка обладнання лінії міні-цеху з виробництва ковбасних виробівДуб, В. В.; Гольденбайн, І. І.; Прокофьєва, Н. І.
2011Дослідження витікання рису через вібрувальний отвірДавіденко, В. В.; Подзіраев, О. Г.; Владіміров, С. В.
2011Дослідження способу знезараження м'ясної сировини та його апаратурне оформленняДейниченко, Г. В.; Постнов, Г. М.; Бузовська, А. В.
2011Сатуратор із гідродинамічним ультразвуковим розпилювачемГладка, А. Д.; Багринцев, Н. Ф.
2011Удосконалення процесів перемішування в умовах теплової обробки високов’язких продуктівЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.; Щепа, Є. С.; Цехмистро, Д. Є.
2011Вплив температури активації шунгіту на ефект очищення соку столового бурякуМельник, Л. М.; Шейко, Т. В.
2011Дослідження м′якоті бульб картоплі в умовах одноосьового стисненняЗаплетніков, І. М.; Шеїна, А. В.
2011Порівняння комплексів ферментних препаратів для одержання бражки зі спельтиПаляниця, Л. Я.; Швабюк, О. В.; Качалаба, Ю. Б.
2011Вивчення адсорбційних властивостей кабачкового наповнювачаМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Фоменко, І. Н.; Андрієвський, А. Ю.; Голосняк, Т. А.; Скляр, А. О.
2011Удосконалення пристрою для смаження січених виробівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Толстой, О. Г.; Панасюра, Р. В.; Давидян, В. Г.; Жегулин, Є. С.; Рижков, О. М.
2011Перспективні тенденції процесу сушіння сипкої харчової сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Тельник, К. В.; Шейка, Є. С.; Чуєнко, В. А.; Шевелева, Є. С.
2011Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктівЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Русанов, І. О.; Романов, І. П.
2011Удосконалення процесу утилізації шламу кавиТерзієв, С. Г.; Ружицька, Н. В.
2011Рослинна сировина і вдосконалення шляхів тепло-, масообмінної обробки. апаратурне оформлення процесівМихайлов, В. М.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Ржецький, М. Є.; Довженко, Т. М.; Черкашин, В. В.
2011Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарстваЧеревко, О. І.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Паращук, Ю. Д.; Харлап, М. Д.; Руда, Л.
2011Зміна властивостей дріжджів після низькотемпературної консерваціїБерезовська, Н. І.; Косів, Р. Б.; Паньків, Н. О.; Мартинюк, М. Є.
2011Обґрунтування оптимального способу виробництва пивного солодуЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Общий, С. А.; Кацька, О. В.; Ігнатенко, М. М.; Александров, В. Л.
2011Удосконалення системи завантаження нагнітального пневмотранспорту для переміщення зернаЗмієвський, Ю. Г.; Місько, В. В.
2011Перспективні напрямки розробки обладнання для теплової обробки харчових продуктів електричним струмомМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Мироненко, О. О.; Крем’янська, К. В.; Даценко, А. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 465