Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 465
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Формування поля траєкторії вібраційних технологічних машин | Антропова, Л. М.; Давиденко, В. В. |
2011 | Розробка обладнання лінії міні-цеху з виробництва ковбасних виробів | Дуб, В. В.; Гольденбайн, І. І.; Прокофьєва, Н. І. |
2011 | Дослідження витікання рису через вібрувальний отвір | Давіденко, В. В.; Подзіраев, О. Г.; Владіміров, С. В. |
2011 | Дослідження способу знезараження м'ясної сировини та його апаратурне оформлення | Дейниченко, Г. В.; Постнов, Г. М.; Бузовська, А. В. |
2011 | Сатуратор із гідродинамічним ультразвуковим розпилювачем | Гладка, А. Д.; Багринцев, Н. Ф. |
2011 | Удосконалення процесів перемішування в умовах теплової обробки високов’язких продуктів | Черевко, О. І.; Михайлов, В. М.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.; Щепа, Є. С.; Цехмистро, Д. Є. |
2011 | Вплив температури активації шунгіту на ефект очищення соку столового буряку | Мельник, Л. М.; Шейко, Т. В. |
2011 | Дослідження м′якоті бульб картоплі в умовах одноосьового стиснення | Заплетніков, І. М.; Шеїна, А. В. |
2011 | Порівняння комплексів ферментних препаратів для одержання бражки зі спельти | Паляниця, Л. Я.; Швабюк, О. В.; Качалаба, Ю. Б. |
2011 | Вивчення адсорбційних властивостей кабачкового наповнювача | Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Фоменко, І. Н.; Андрієвський, А. Ю.; Голосняк, Т. А.; Скляр, А. О. |
2011 | Удосконалення пристрою для смаження січених виробів | Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Толстой, О. Г.; Панасюра, Р. В.; Давидян, В. Г.; Жегулин, Є. С.; Рижков, О. М. |
2011 | Перспективні тенденції процесу сушіння сипкої харчової сировини | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Тельник, К. В.; Шейка, Є. С.; Чуєнко, В. А.; Шевелева, Є. С. |
2011 | Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктів | Черевко, О. І.; Михайлов, В. М.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Русанов, І. О.; Романов, І. П. |
2011 | Удосконалення процесу утилізації шламу кави | Терзієв, С. Г.; Ружицька, Н. В. |
2011 | Рослинна сировина і вдосконалення шляхів тепло-, масообмінної обробки. апаратурне оформлення процесів | Михайлов, В. М.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Ржецький, М. Є.; Довженко, Т. М.; Черкашин, В. В. |
2011 | Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства | Черевко, О. І.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Паращук, Ю. Д.; Харлап, М. Д.; Руда, Л. |
2011 | Зміна властивостей дріжджів після низькотемпературної консервації | Березовська, Н. І.; Косів, Р. Б.; Паньків, Н. О.; Мартинюк, М. Є. |
2011 | Обґрунтування оптимального способу виробництва пивного солоду | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Общий, С. А.; Кацька, О. В.; Ігнатенко, М. М.; Александров, В. Л. |
2011 | Удосконалення системи завантаження нагнітального пневмотранспорту для переміщення зерна | Змієвський, Ю. Г.; Місько, В. В. |
2011 | Перспективні напрямки розробки обладнання для теплової обробки харчових продуктів електричним струмом | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Мироненко, О. О.; Крем’янська, К. В.; Даценко, А. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 465